SØREN & OLIVIA

SØREN & OLIVIA

SØREN & OLIVIA

SØREN.

Søren og Olivia - ejerne af Dingse Friskbagt

"Vi serverer restaurantkvalitet - i en sandwich"

Vi åbnede Dingse i oktober 2023 på Badstuegade i Aarhus C. Vi åbnede med målet om at servere lækre sandwich lavet af råvarer af høj kvalitet. Dingse drives af os, Søren og Olivia, som er gift og har to børn.

Vi åbnede Dingse i oktober 2023 på Badstuegade i Aarhus C. Vi åbnede med målet om at servere lækre sandwich lavet af råvarer af høj kvalitet. Dingse drives af os, Søren og Olivia, som er gift og har to børn. Vores café er vores drøm om at skabe en meningsfuld hverdag, hvor vi kan udleve passionen for god mad og gode råvarer. Søren har erfaring som assisterende køkkenchef og en stor kærlighed til friskt brød og kvalitetsingredienser. Selvom det er Søren, der har den professionelle baggrund, så deler vi begge interessen for at lave god mad. Og nu nyder vi, at vi kan gøre det sammen.

Vores café er vores drøm om at skabe en meningsfuld hverdag, hvor vi kan udleve passionen for god mad og gode råvarer. Søren har erfaring som assisterende køkkenchef og en stor kærlighed til friskt brød og kvalitetsingredienser. Selvom det er Søren, der har den professionelle baggrund, så deler vi begge interessen for at lave god mad. Og nu nyder vi, at vi kan gøre det sammen.

Luk
Læs mere

LÆR' MERE OM VORES

SURDEJ

Vi bager vores brød hver dag og flere gange om dagen, sådan så du er sikker på at få høj kvalitet og helt friskt brød. Vi fermenterer surdejen mindst 48 timer i køleskabet, før vi bager det - dette gør vi for at sikre en god smag.

Vi bager frisk brød hver dag.

Surdej illustration
Læs mere
Surdejs brød

"Vi bager friskt brød hver dag!"

Søren er uddannet i det franske køkken, men har også en kærlighed for bagværk og har altid bagt meget. Vi har valgt at fokusere på surdej på grund af den gode smag og sprøde skorpe.

Se vores proces bag surdejsbrødet:

Trin 1

Fermentering af surdej

Vi ælter dejen ved at strække og folde den, sådan vi får lufttige brød.

Trin 2

Stræk og fold surdej

Surdejen fermenterer op til 24 timer, dette er for at sikre god smag.

Trin 3

Bages ved høj varme

Vi vender brødet direkte ud på bordet efter endt fermentering

Trin 4

Stræk og fold surdej

Vi former brødet ved at skære det i firkanter og forme det nænsomt, sådan det beholder sine luftbobler

Trin 5

Fermentering af surdej

Til sidst bager vi brødet i ovnen ved høj intens varme.

Dingsevand illustration

DINGSEVAND

Vi presser lækre friske frugter til vores hjemmelavede dingsevand. Dingsevanden består af den friske saft kombineret med danskvand. Vi tilsætter ingen ekstra sukker, så du kan forvente en frisk læskende drik med brus.

Prøv vores udvalg af hjemmelavet drikke.

Dingsevand illustration
Læs mere

HJEMMELAVET DINGSEVAND

Dingsevand er lavet af friskpresser juice og danskvand

Dingsevand figur
Dingsevand Dingsevand

Dingsevand er vores egen hjemmelavede friske vand med smag. Dingsevand består af friskpresset juice kombineret med en læskende danskvand.

Dingsevand illustration

Vi har forskellige varianter som varierer efter sæson. Lige nu sælger vi med smag af både lime, grape, citron og jordbær.

FIND DIN YNDLINGS VARIANT

citron smag

Citron

grape smag

Grapefrugt

lime smag

Lime

jordbær smag

Jordbær

RÅVARER

Vores sprøde sandwich fyldes med gode råvarer fra lokale leverandører som Gastro Import og Havnens Fiskehus. Vi ønsker råvarer af højeste kvalitet, og vi vil så vidt muligt fylde vores sandwich med råvarer, der er i sæson og gerne lokaldyrket.

Vi har altid friske og lokale råvarer

Platte med kød og ost
Læs mere

RÅVARER AF HØJ KVALITET

"Vi bruger udvalgte skinker og oste til fyld i vores sandwich. Udvalget er fra de bedste leverandører og tilsmagt nøje, før det beslutes om de skal i vores sandwiches. Vi bruger mange forskellige slags kød og oste"

Platte

Vores sprøde sandwiches fyldes med gode råvarer fra lokale leverandører som Gastro import og Havnens Fiskehus. Vi elsker selv et lækkert stykke skinke eller en godt lagret ost, så derfor har vi udvalgt det bedste til vores sandwich. Vi ønsker kun råvarer af højeste kvalitet, og vi vil så vidt muligt bruge lokale råvarer fra Danmark, når de er i sæson. Vi tilpasser løbende vores udvalg af sandwich til sæsonerne, så bliv ikke forvirret, hvis menukortet ændrer sig lidt en gang imellem. Noget af det, du altid vil finde på vores menukort, er sandwich med en god skinke.

Vi er selv glade for serranoskinke kombineret med en god ost. Vi tilføjer gerne oste, som passer til kødet, så sandwich'en balanceres. Vi laver alle vores dressinger selv, og til tider vil der komme nye varianter til, som vi har testet os frem til. Vi er ikke bange for at tilføje lidt ekstra olie eller fermenteret smør til din sandwich, for vi mener nemlig, at det kun giver ekstra smag. Vores grønt leveres frisk og modnet, så du kan altid forvente frisk og høj kvalitet af grønt i din sandwich.

Vores sprøde sandwiches fyldes med gode råvarer fra lokale leverandører som Gastro import og Havnens Fiskehus.

Vi elsker selv et lækkert stykke skinke eller en godt lagret ost, så derfor har vi udvalgt det bedste til vores sandwich. Vi ønsker kun råvarer af højeste kvalitet, og vi vil så vidt muligt bruge lokale råvarer fra Danmark, når de er i sæson. Vi tilpasser løbende vores udvalg af sandwich til sæsonerne.

Noget af det, du altid vil finde på vores menukort, er sandwich med en god skinke.

“Mere olivenolie - mindre friture”

Dette er et udsagn fra Dingses kok; Søren

Olivenolie og smør

GALLERI

Bliv inspireret til dit næste måltid på Dingse. Vi håber på at se dig.

Galleri til mobil Galleri til desktop

“Del dine bedste dingse oplevelser. Vi elsker, at følge med i jeres bedste nye madoplevelser."

instagram icon@Dingsefriskbagt