"Vi bager friskt brød hver dag!"
Søren er uddannet i det franske køkken, men har også en kærlighed for bagværk og har altid bagt meget. Vi har valgt at fokusere på surdej på grund af den gode smag og sprøde skorpe.
Se vores proces bag surdejsbrødet:
Trin 1
Vi ælter dejen ved at strække og folde den, sådan vi får lufttige brød.
Trin 2
Surdejen fermenterer op til 24 timer, dette er for at sikre god smag.
Trin 3
Vi vender brødet direkte ud på bordet efter endt fermentering
Trin 4
Vi former brødet ved at skære det i firkanter og forme det nænsomt, sådan det beholder sine luftbobler
Trin 5
Til sidst bager vi brødet i ovnen ved høj intens varme.
HJEMMELAVET DINGSEVAND
Dingsevand er lavet af friskpresser juice og danskvand
Dingsevand er vores egen hjemmelavede friske vand med smag. Dingsevand består af friskpresset
juice kombineret med en læskende danskvand.
Vi har forskellige varianter som varierer efter sæson. Lige nu sælger vi med smag af både lime, grape, citron og jordbær.
FIND DIN YNDLINGS VARIANT
Citron
Grapefrugt
Lime
Jordbær
"Vi bruger udvalgte skinker og oste til fyld i vores sandwich. Udvalget er fra de bedste leverandører og tilsmagt nøje, før det beslutes om de skal i vores sandwiches. Vi bruger mange forskellige slags kød og oste"
Vores sprøde sandwiches fyldes med gode råvarer fra lokale leverandører som Gastro import og Havnens Fiskehus. Vi elsker selv et lækkert stykke skinke eller en godt lagret ost, så derfor har vi udvalgt det bedste til vores sandwich. Vi ønsker kun råvarer af højeste kvalitet, og vi vil så vidt muligt bruge lokale råvarer fra Danmark, når de er i sæson. Vi tilpasser løbende vores udvalg af sandwich til sæsonerne, så bliv ikke forvirret, hvis menukortet ændrer sig lidt en gang imellem.
Noget af det, du altid vil finde på vores menukort, er sandwich med en god skinke.
Vi er selv glade for serranoskinke kombineret med en god ost. Vi tilføjer gerne oste, som passer til kødet, så sandwich'en balanceres.
Vi laver alle vores dressinger selv, og til tider vil der komme nye varianter til, som vi har testet os frem til. Vi er ikke bange for at tilføje lidt ekstra olie eller fermenteret smør til din sandwich, for vi mener nemlig, at det kun giver ekstra smag.
Vores grønt leveres frisk og modnet, så du kan altid forvente frisk og høj kvalitet af grønt i din sandwich.
Vores sprøde sandwiches fyldes med gode råvarer fra lokale leverandører som Gastro import og Havnens Fiskehus.
Vi elsker selv et lækkert stykke skinke eller en godt lagret ost, så derfor har vi udvalgt det bedste til vores sandwich. Vi ønsker kun råvarer af højeste kvalitet, og vi vil så vidt muligt bruge lokale råvarer fra Danmark, når de er i sæson. Vi tilpasser løbende vores udvalg af sandwich til sæsonerne.
Noget af det, du altid vil finde på vores menukort, er sandwich med en god skinke.
“Mere olivenolie - mindre friture”
Dette er et udsagn fra Dingses kok; Søren